Triggerpoint.
Triggerpoint behandeling of therapie geeft de mogelijkheid om zelfs een kleine samentrekking in een gedeelte van de spier te behandelen. Een triggerpoint of spierknoop voelt aan als een rijstkorrel of erwt. Deze triggerpoint ligt vaak diep in de spier begraven. Een triggerpoint verzwakt de spier maar houdt deze ook tegelijkertijd gespannen.

 

Triggerpoint therapie.
Veel voorkomende klachten worden door een triggerpoint veroorzaakt. Deze kunnen in de praktijk goed behandeld worden.

Na 3 à 4 therapie behandelingen kunt u het verschil zelfs al voelen. Het zijn voornamelijk rug- nek- en schouderklachten, spierverhardingen, tenniselleboog, RSI, artrose, gewricht- en zenuwpijn, en zelf migraine. Een triggerpoint ontspant zich niet vanzelf en kan eenvoudig behandeld worden. Door deze op een speciale manier te behandelen kunnen de afvalstoffen afgevoerd worden en plaats maken voor nieuwe energie en genezing. Op deze manier wordt de vicieuze cirkel doorbroken die u al jaren of maanden in dezelfde pijn houdt.

Gemiddeld zijn 4 à 10 behandelingen voldoende.

 

 

Triggerpoint in Eindhoven en omgeving.
Onze Triggerpointpraktijk is gevestigd in Budel. Klanten uit Budel weten onze natuurgeneeskundepraktijk te vinden, maar wij ontvangen ook veel klanten uit de regio. Ook bezoekers uit Weert, Valkenswaard en Eindhoven weten onze natuurgeneeskundige praktijk te vinden voor een Triggerpoint therapie!

 

 

 


    Sta even stil, tijd voor jezelf nemen kan overal.

-


 

 

 


contact gegevens:
balans budel
deken van baarsstraat 42
6021 bh budel
0495 - 49 28 98
info@balansbudel.nlhttps://balansbudel.bemergroup.com/nl

Open klantbeoordelingen over Balans Budel