Wat is een energiebehandeling/healing?
Door healing worden negatieve energieblokkades, die door bepaalde omstandigheden in uw leven zijn opgebouwd, weer in balans gebracht en getransformeerd. Dit zodat nieuwe energie weer gemakkelijker door u heen kan stromen.

 

Healing therapie.
Een healing is een therapie waarbij u de kracht en energie ontvangt van de zon. Negatieve ervaringen en energetische blokkades die door omstandigheden in uw leven zijn opgebouwd, worden omgezet in positieve energie. De therapeutische eigenschap van healing is het volledig schoonmaken van de aura. Het geeft u duidelijkheid over en inzichten in uw leven. Doordat u schone energie ontvangt bij een healing leeft u meer in het hier en nu. Liefde en Licht stromen gemakkelijker door u heen. U voelt zich prettiger en vrijer. Lichaam en geest vormen na een healing één geheel. U voelt meestal een snelle verandering zelfs al na één behandeling.

 

Healing in Eindhoven en omgeving.
Onze Healingpraktijk is gevestigd in Budel. Klanten uit Budel weten onze natuurgeneeskundepraktijk te vinden, maar wij ontvangen ook veel klanten uit de regio. Ook bezoekers uit Weert, Valkenswaard en Eindhoven weten onze natuurgeneeskundige praktijk te vinden voor een Healing therapie!

 

 

 


    Sta even stil, tijd voor jezelf nemen kan overal.

-


 

 


contact gegevens:
balans budel
deken van baarsstraat 42
6021 bh budel
0495 - 49 28 98
info@balansbudel.nlhttps://balansbudel.bemergroup.com/nl

Open klantbeoordelingen over Balans Budel