Wat is coaching?
Bij coaching leert u het onderbewustzijn omzetten naar bewustzijn. U leert positief en krachtig omgaan met situaties en gebeurtenissen in uw dagelijks leven en uw werk. Verstoringen die tijdens het leven zijn ingeslopen worden zichtbaar en hanteerbaar. Zodat geluk en succes weer de overhand krijgt in uw leven.

 

Mental coaching
Bij mental coaching gaat het om bewustwording. We kijken naar de verhouding tussen uw bewustzijn en uw onderbewustzijn. Hoe u omgaat met situaties en gebeurtenissen in uw leven. Vergelijk uw bewustzijn met het topje van een ijsberg. En uw onderbewustzijn met het onzichtbare deel onder de oppervlakte, waar zich tot wel tien keer meer ijs bevindt. Dit verborgen ijs gaan we ontdooien en gebruiken. We stellen samen met u een stappenplan op. Daardoor worden gedeelten van uw onderbewustzijn zichtbaar en weet u waarom u bepaalde keuzen maakt. Bewust kiezen, is bewust leven.

 

 

Spirituele coaching.
De mens is van nature een nieuwsgierig en onderzoekend wezen. Het zoekt naar de zin van het bestaan, naar de essentie en ware zelf. De mens is van nature spiritueel. Alleen zijn we een beetje vergeten hoe. Het woord spiritualiteit is afkomstig van het Latijnse woord spiritus en betekent lucht, adem, geest, ziel of leven. Je probeert je persoonlijkheid te verbinden met je ziel en je ego op een laag pitje te zetten. Om diepe voldoening van binnenuit te ervaren, vertrouwen dat voor alles wat je doet, het juiste moment is. Met spiritueel coaching overwin je angsten, twijfels en onzekerheden en verwelkom je Liefde. Je leert leven vanuit je hart, vanuit het niveau van de ziel en je gevoelens. Je leert leven in het nu. Ook ontdoe je jezelf van aangeleerde beschermingsmechanieken en belemmerende overtuigingen. Je ervaart wie je werkelijk bent. Balans begeleidt en spiegelt u bij spirituele zelfontwikkeling. Er wordt gewerkt vanuit uw innerlijke kern. Door spirituele groei keer je terug naar je ware zelf.

 

 

 

Coaching in Eindhoven en omgeving.
Onze Coachingpraktijk is gevestigd in Budel. Klanten uit Budel weten onze natuurgeneeskundepraktijk te vinden, maar wij ontvangen ook veel klanten uit de regio. Ook bezoekers uit Weert, Valkenswaard en Eindhoven weten onze natuurgeneeskundepraktijk te vinden voor een Coaching therapie!

 


    Sta even stil, tijd voor jezelf nemen kan overal.

-


 

 

 


contact gegevens:
balans budel
deken van baarsstraat 42
6021 bh budel
0495 - 49 28 98
info@balansbudel.nlhttps://balansbudel.bemergroup.com/nl

Open klantbeoordelingen over Balans Budel